O nama

Budica.info je portal posvećen informacijama iz Vinkovaca, Vukovarsko-srijemske županije, ali i svim onim vijestima koje se izravno ili neizravno odnose na život u najstarijem naseljenom mjestu u Europi i ovoga dijela galaksije. Uzgred, Budica.info nastala je na temeljima portala Vinkulja.hr koji se u protekle tri godine prometnuo u jedan od najrelevantnijih lokalnih portala u Hrvatskoj. Dakle, pred čitateljima je ona ista stara ekipa, samo pod novim imenom. Stoga, ako ste voljeli Vinkulju, nema razloga da Budicu – ne obožavate!

MISIJA

Objektivno, stručno i istraživačko obrađivanje tema o kojima se ne razgovara i ne izvještava u lokalnom medijskom prostoru. Ne postoji tema koju nećemo otvoriti, postoji samo tema za koju nismo još saznali. Uz obradu svakodnevnih informacija koju nam servira vlast na svim razinama, propitkivanje istih je li to dovoljno, može li bolje i je li doista sve učinjeno na način kako bi nam svima život bio ugodniji, ljepši i lagodniji.

Uz profesionalne i potpisane tekstove, donosimo stručne analize i kolumne Vinkovčana čija riječ ima težinu, ali do sada nije imala zaslužen medijski prostor.

CILJ

Najbolji lokalni portal u Hrvatskoj!