CIBALIA Ipak bez Jazvića na startu proljeća ’24.

Filip Jazvić (u društvu s Ivanom Karaulom) sanirao je ozljedu koljena, no suočio se s novim problemom – rupturom mišića lista FOTO: Damir Begović

Nogometaši Cibalije ove će subote u Novim Jankovcima protiv Vukovara 1991 odigrati generalnu provjeru uoči skorašnjeg početka nastavka sezone. Početak utakmice, koja će biti odigrana na igralištu Croatije, zakazan je u 13 sati.

FOTO: Damir Begović

Podsjetimo, na „proljetnoj” premijeri Cibalia gostuje u osječkom Gradskom vrtu kod jesenskog prvaka Zrinskog Osječkog 1664. Sada je već posve izvjesno kako će na startu drugog dijela sezone Nebeskoplavi (za)igrati bez Filipa Jazvića čiji je povratak na teren dugo očekivan.

Jazvić je sanirao ozljedu koljena zbog koje je pauzirao gotovo godinu i pol dana, no nedavno je doživio ozljedu mišića lista, specijalističkim pregledom ustanovljena je ruptura.

– Ne znam više što bih rekao… Peh za pehom. Preskočit ću još uvodnih nekoliko kola. Bolje da sam 10 utakmica pravi, nego da se u njih 15 šlepam – rekao nam je Jazvić.

Filip Jazvić (desno) FOTO: Damir Begović

Još uvijek nije izvjesno hoće li se među kandidatima za utakmicu protiv Jurjevčana naći Renato Kelić, povratnik s Tajlanda. Cibalijina administracija uvjerava kako će papirologija biti riješena početkom sljedećeg tjedna te da će iskusni stoper biti na dispoziciji treneru Siniši Sesaru.