Cibalia protiv dva suparnika; Orijenta i – imperativa!

FOTO: Damir Begović

Subota popodne donijet će odgovor na pitanje kako se Nebeskoplavi nose s pritiskom. Koji nikad nije zahvalan suigrač. Naime, Cibaliji se protiv Orijenta pobjeda nameće kao imperativ, sve ispod toga u znatnoj bi mjeri zakompliciralo situaciju. Jer, podsjećamo, nakon Orijenta slijedi blok-gostovanje; Bijelo Brdo i Sesvete…

– Očekuje nas teška utakmica, vrlo neugodan protivnik. Orijentov položaj na tablici sigurno ne odražava pravu vrijednost riječke momčadi, ali nas neovisno o svemu nas zanima samo pobjeda koja bi nam omogućila relativno mirniji nastavak prvenstva – rekao je Cibalijin trener Siniša Sesar čija momčad ove subote nema pravo na skromnije, a kamoli loše izdanje.

Dobra je vijest da je vratar Kovačević stornirao ozljedu zadobivenu početkom radnoga tjedna, pa će kontra Orijenta dežurati među vratnicama. Sastav će, prema najavama, izgledati ovako: Kovačević – Buić, Crnčec, Markanović, RubićBosak, VrdoljakLišnić, Bajić, PejićMiljanić.

Mobilizacija navijačkih trupa za subotnji ogled, čiji je početak zakazan u 15 sati, je u tijeku. SVI NA ISTOK, pozivaju Ultrasi!