DRENOVCI Turnir uspomene na Miću i Frezu

IZVOR: Udruga mladih Općine Drenovci

Udruga mladih Općine Drenovci i ove godine – jedanaestu zaredom! – organizira malonogometni turnir u spomen na Mihaela Lovrića i Antonija Filipovića, sjajne mladiće i nogometaše drenovačkog Borca koji su smrtno stradali u prometnoj nesreći 2013. godine.

– Na ovaj način želimo sačuvati uspomenu na naše prijatelje Miću i Frezu – napominje Nikola Mandić, jedan od organizatora ovog dvotjednog sportskog nadmetanja koje počinje u nedjelju, 30. lipnja.

– Prijave su moguće do 29. lipnja. Kotizacija po ekipi u pionirskoj i juniorskoj konkurenciji iznosi 50 eura, a u seniorskoj 130 eura. Igra se po futsal pravilima, 4+1, utakmica traje 2 puta po 15 minuta, a moguće je prijaviti deset igrača za razigravanje po skupinama te još dvojicu u završnici – dodaje Mandić.

Organizator je osigurao i bogate nagrade; glavna iznosi 2.000 eura, a pripast će najboljom ekipi u seniorskoj konkurenciji u kojoj će drugoplasirana momčad osvojiti 700 eura, a trećeplasirana 350 eura.

Tijekom trajanja turnira, doznajemo, bit će osigurana bogata ponuda hrane i pića po pristupačnim cijenama, a petkom i tamburaši. Sve dodatne informacije dostupne su na brojeve mobitela 098-179-63-51 (Marino) i 099-837-32-95 (Nikola).