”JAKE SNAGE MUP-a” PU Vukovarsko-srijemska i Karlo Morovičanin najbolji u Virovitici

IZVOR: PU vukovarsko-srijemska

U Virovitici je održan malonogometni turnir zanimljivog naziva ”Jake snage MUP-a” koji je organizirala Policijska uprava virovitičko-podravska uz podršku Udruge HVIDR-a Virovitica te pokroviteljstvo bili Ministarstva hrvatskih branitelja, Virovitičko-podravske županija i Grada Virovitice.

Riječ je o tradicionalnom i memorijalnom natjecanju posvećenom poginulim hrvatskim policajcima Policijske uprave virovitičko-podravske u Domovinskom ratu, a posebno hrvatskim policajcima poginulim u obrani grada Pakraca dana 11. prosinca 1991. godine: Damiru Babuku, Slavku Jagarincu, Damiru Salopeku, Darku Strugaru i Željku Pemperu.

Nastupilo je 26 ekipa, a najbolja među njima bila je Policijska uprava vukovarsko-srijemska (u sastavu: Vučina, Zirdum, Kegalj, Tulić, Morovičanin, Jančić, Damjanović, Jakšić, V. Župarić, Sambol, Salatović, Storjak, J. Župarić, izbornik Josip Lovrić) koja je nakon razigravanja po skupinama u polufinalu bila bolja od PU osječko-baranjske s 2:1, a u finalu je istim rezultatom bila uspješnija i od Udruge HVIDR-a Slatina.

Umjesto zaključka dodajmo i to da je ekipa PU vukovarsko-srijemske u svojim redovima imala najboljeg igrača turnira, Karla Morovičanina. Čestitamo!