Sesaru još zuji u ušima: Ne znam stvarno što bih rekao, pioniri tako ne griješe…

Siniša Sesar FOTO: Damir Begović

I dva dana/(ne)prospavane noći debakla u Sesvetama Cibalijinom treneru Siniši Sesaru „zuji u ušima”. Teško pronalazi riječi za „ono” što su Nebeskoplavi priuštili svojim navijačima; poraz bez ispaljenog metka, čistih 0:4.

– Ne znam stvarno što bih rekao, pioniri tako ne griješe – kaže Sesar pa poseže za primjerom s terena:

– Znači, imaš igrača koji ti je striktno dodijeljen, nacrtano na ploči u pripremi utakmice, da bi na kraju ovaj ostao sam k’o duh na centaršutu koji leti kao padobranom…

Ništa nije funkcioniralo!

– Ne mogu istaknuti niti jedan detalj za koji se možemo uhvatiti. Jednostavno, podbacili svi, od prvog do zadnjeg. Moramo sve dobro proanalizirati i popraviti stvar do petka i Dugopolja. S tim da su mi Sesvete jedna od boljih ekipa u ligi, naletjeli smo im kad im se otvorila slavina.

Do Cibalije, naime, Sesvećani ovoga proljeća nisu zabili ni pogodak. Niti su osvojili bod. Nego, dežurni kritičari primijetili su Sesarov sastav „s osam stopera na terenu”…

– Nisam prisutan na društvenim mrežama, ne znam što se piše. Ali, treba znati da smo u Sesvetama bili bez napadača, Miljanić je imao kartone, a Lozić je ozlijeđen. Kao da ne bih igrao s tri napadača, samo da ih imam.

Za Dugopolje se vraća Miljanić, no…

– Otpali su Lasić i Markanović, koji je u kvoti „do 21” pa imamo problem s mlađim igračem. Bit će nam teško, izazovno.

Ispostavlja se da je pobjeda nad Orijentom ogroman kapital, bod u Bijelom Brdu također…

– Ma, svaki bod je dobar, gdje god da igraš, protiv koga god da igraš. Takva je liga. S tim što ima onih koji bi naš eventualni remi protiv Dugopolja označili kao smak svijeta. Trebamo biti realni – zaključio je Sesar.