Sesar: Svaka čast Ultrasima! A sad svi zajedno u Bijelo Brdo…

FOTO: Damir Begović

Kapitalna tri boda Cibalia je iščupala u utakmici protiv Orijenta koja je za momčad Siniše Sesara skrivala mnoge zamke. Nebeskoplavi su ih vješto izbjegli i na kraju u džep spremili sva tri boda s kojima su odmaknuli od najugroženijih, među kojima je upravo i Orijent. 

– Izjednačena utakmica bez mnogo šansi, nitko nikome nije puno ponudio. Zato je bilo važno iskoristiti svaki trenutak suparnikove nepažnje, što smo i uspjeli – sretan je i zadovoljan nakon šahovske partije pokraj Bosuta bio šef Cibalijine svlačionice.

Riječane je matirao Miljanić iz penala koji je u 63. minuti iznudio Bajić!

Siniša Sesar FOTO: Damir Begović

Bili smo u velikom grču, jer smo bili pritisnuti imperativom pobjede. Vidjelo se to u našoj igri, pogotovo u prvom poluvremenu. Srećom, dobro je sve prošlo – dodao je Sesar čiju momčad sada očekuju dva uzastopna gostovanja; kod BSK-a i Sesveta.

– Dobili smo i bodove, i atmosferu. Važno je to uoči Bijelog Brda gdje će nam sada ipak biti kudikamo lakše igrati. Ovo nam je matematički i psihološki neopisivo važan trijumf.

FOTO: Damir Begović

Sesar je za kraj poručio:

– Imali smo veliku podršku s tribina, Ultrasi su napravili super atmosferu. Drago mi je što smo im se uspjeli revanširati na pravi način. Idemo sad zajedno i u Bijelo Brdo, ne sumnjam da će nas i tamo nositi do novog pozitivnog rezultata. Svaka im čast!