SMRT NA CESTI Vozačica (37) je prešla na suprotnu prometnu traku…

Ilustracija

Završen je očevid prometne nesreće koja se sinoć nešto prije ponoći dogodila na državnoj cesti D46. Utvrđeno je kako je vozačica (rođena 1987. godine) upravljala osobnim vozilom vinkovačkih registarskih oznaka i kretala se kolnikom državne ceste D46 iz smjera Mirkovaca u smjeru Jankovaca.

Uslijed nepropisnog kretanja vozilom je prešla na lijevu prometnu traku u trenutku kada se iz suprotnog smjera kretao skup vozila srpskih registarskih oznaka s kojim je upravljao 34-godišnjak državljanin Srbije. Uslijed opisane radnje došlo je udara prednjim dijelom osobnog vozila u prednje lijevi dio teretnog automobila.

Vozačica je smrtno stradala na mjestu događaja, a tijelo je prevezeno u Nacionalnu memorijalnu bolnicu „Dr. Juraj Njavro“ Vukovar, dok je 34-godišnjak lakše ozlijeđen te mu je liječnička pomoć pružena u OŽB u Vinkovcima.

Očevidom prometne nesreće rukovodio je Općinski državni odvjetnik u Vinkovcima. U vremenu od 00.18 do 06.18 sati dionica spomenute prometnice bila je zatvorena za sav promet koji se odvijao alternativnim pravcima.