Cibalia želi Pejića, Awounya i bivšeg kapetana Baltića

Tomislav Baltić FOTO: db

Iz Genscherove 10b (još) nema nikakvih službenih kadrovskih informacija. Neslužbene govore kako je Cibalia iskazala stanoviti interes za trojicu igrača iz susjedstva.

Prvi od njih je Tomislav Baltić (32), iskusni rutiner koji je protekle dvije sezone (od)igrao u Vukovaru 1991. Vinkovački ambijent nije mu nepoznat, jer je sezonu 2020/21. odigrao u nebeskoplavom dresu u kojem je čak dogurao i do statusa kapetana!

Doznajemo i kako je Cibaliji zanimljiv i Clement Awounyo, 26-godišnji Ganac koji je također u zadnje dvije sezone bio član Vukovara 1991. No, prije nešto više od godinu dana na utakmici Kupa ŽNS-VS doživio je ozljedu koljena od koje se dugo oporavljao. Proljetos se vraćao u formu igrajući za pleterničku Slaviju kojoj je bio posuđen.

Treći na popisu potencijalnih pojačanja je Ilan Pejić (23), krilni igrač BSK-a iz Bijelog Brda. U netom okončanoj sezoni zabio je šest pogodaka, a trećinu od toga – Cibaliji. U vinkovačkoj pobjedi 1:0 te u bjelobrdskom remiju (2:2). Vrlo zanimljiv nogometaš koji je prošao školu zagrebačkog Dinama, a bio je i član zaprešićkog Intera i Širokog Brijega.

No, želje su jedno, a mogućnosti, kako znamo, nešto sasvim drugo. Na kraju krajeva, za ljubav je, znamo i to, potrebno dvoje. Pratit ćemo razvoj situacije.