CRNI VIKEND Dva mladića poginula na električnim romobilima, u Gunji i Ceriću!

Ilustracija

Tijekom prošloga vikenda na prometnicama Vukovarsko-srijemske županije dogodilo se deset prometnih nesreća; šest s materijalnom štetom (Vinkovci, Nuštar, Gradište, Sotin, Lovas, Stari Jankovci), a po dvije s ozlijeđenim i, nažalost, smrtno stradalim osobama.

U subotu, 8. lipnja, oko 15.15 sati u Gunji je došlo do prometne nesreće u kojoj je maloljetni vozač električnog romobila zadobio ozljede od kojih je dan kasnije preminuo u Općoj županijskoj bolnici Vinkovci.

Nadalje, u subotu, 8. lipnja oko 21.45 sati u Ceriću, 19-godišnji vozač električnog romobila uključivao se u promet s kolnog prilaza, a da nije propustio sva vozila koja se kreću kolnikom. Na nesretnog mladića naletio je osobni automobil kojim je upravljao 46-godišnji vozač obavljajući radnju pretjecanja krećući se lijevom prometnom trakom. Vozač električnog romobila od zadobivenih je ozljeda preminuo.

Šest poginulih na prometnicama Vukovarsko-srijemske županije u 2024. godini. To je crna bilanca u dosadašnjem dijelu aktualne kalendarske godine. Prošle godine u istom razdoblju smrtno su stradale četiri osobe.