EU FONDOVI – NOVE PRILIKE Mogućnosti financiranja projekata; prijavite se…

U utorak, 5. ožujka, s početkom u 10 sati, u Županji (prostorije Multikulturnog centra grada Županje), bit će održan informativno-edukativno događaj „EU FONDOVI – Nove prilike 2021.-2027.“ namijenjen predstavnicima jedinica lokalne i regionalne samouprave, predstavnicima regionalnih i lokalnih razvojnih agencija, korisnicima i potencijalnim korisnicima sredstava iz EU fondova te dionicima regionalnog i lokalnog razvoja.

Ovom prigodom bit će predstavljene aktualne mogućnosti financiranja razvojnih projekata u okviru Kohezijske politike u financijskom razdoblju 2021.-2027., a ujedno će biti riječi i o industrijskoj tranziciji Panonske Hrvatske, vidljivosti projekata te mogućnostima realizacije projekata kroz financijske instrumente i zajedničkoj poljoprivrednoj politici Europske unije. Na panel raspravama će predstavnici lokalnih vlasti, poduzetnici i korisnici EU fondova predstaviti iskustva korištenja fondova Europske unije na lokalnoj razini i pripremu za korištenje sredstava u novom programskom razdoblju, a svi sudionici konferencije pozvani su pridružiti se raspravi.

Za sudjelovanje na događanju moguće se prijaviti putem prijavnog obrasca na poveznici koji je dostupan OVDJE, uz napomenu da je broj mjesta ograničen, a prijave će se zaprimati do 4. ožujka ili do popunjenja kapaciteta.

Inače, zainteresirani će moći pratiti događaj i preko live streama na Youtube kanalu.