JK VINKOVCI Karlić ponosan na tri medalje s PH i pet majstorskih pojasa!

IZVOR: Judo klub “Vinkovci”

Sa zlatom, dva srebra te pet titula novih majstora vratila se ekspedicija Judo kluba „Vinkovci” iz Rijeke, s Prvenstva Hrvatske u katama, a ujedno i međunarodnog natjecanja u katama Croatia Open. Konkretno, majstorski pojas 1. DAN (Nage-no-kata) položili su: Stiv Tomić, Andrija Bliml, Stjepan Ramljak, Josip Ramljak i Ivan Apčak, dok je Dino Keškić položio majstorski pojas 2. DAN (Katame-no-kata).

Evo i medaljaša: dvojac Davor Marinić-Zdenko Grgetić osvojio je zlato, a tandemi Marko Bošnjak-Goran Jović i Tatjana Lovrić Jovanović-Ivana Kalinić srebro.

– Završio je još jedan natjecateljski dan na koji možemo biti jako ponosni! Iznimno postignuće za mlade judaše i judašice je steći majstorski pojas. Njihovi mentori i treneri svojim medaljama na prvenstvu Hrvatske im svakako mogu biti uzor za daljnje bavljenje judom – poručio je Mladen Karlić, klupski predsjednik.

Istovremeno, u Velikoj Gorici održan je međunarodni turnir „Turopoljska frka“ (536 natjecatelja iz 37 klubova), a četvero članova Judo kluba „Vinkovci“ osvojilo je tri medalje; Frane Čuljak (U-12, do 55 kg) i Mario Tomić (U-14, do 46 kg) bili su srebrni, a Marija Tomić (U-14, do 52 kg) brončana. Na turniru je nastupio i Ivan Tomić.