KARATE Vinkovci vodeći u borbama, a drugi u ukupnom poretku Otvorene lige OBŽ

IZVOR: Karate klub Vinkovci

Na 1. kolu Otvorene karate lige Osječko-baranjske županije održanom u Belom Manastiru nastupilo je 133 natjecatelj(ic)a iz devet klubova istočne Hrvatske.

Karate klub Vinkovci sudjelovao je s 12 natjecatelja u borbama i katama koji su pod vodstvom trenerskog dvojca Josip Županić-Josip Slaviček osvojili 14 odličja: devet zlata, dva srebra i tri bronce. Dovoljno za 2. mjesto ukupnog poretka (borbe i kate) te 1. mjesto u ukupnom poretku borbi.

Dvije zlatne medalje izborila je Morana Iličić, a po jednu Martin Rončević, Ivan Slaviček, Eva Maloševac, Mirna Šego, Tia Pejak, Ante Gilja i Vito Vuić koji je uz to osvojio i jedno srebro.

Srebrna je bila (i) Emilija Marijanović, a s broncama su se u Vinkovci vratili Nikolina Slaviček, Lucas Majstorović Lovrić i Rita Đukić, uz napomenu da su Emilija i Rita prvi put nastupile na službenom natjecanju. Iskrene čestitke!

Nakon uspješno odrađenog 1. kola Lige u Belom Manastiru, Karate klub Vinkovci nastavlja s planiranim aktivnostima te ovim putem poziva sve zainteresirane da se priključe treninzima koji se održavaju u Fitness centru Zara (2. kat) – Kralja Zvonimira 68, Vinkovci – ponedjeljkom, srijedom i petkom od 19.30 do 21 sat.