Krpan (DP): Nemojte nas trpati u isti koš s HDZ-om!

Josip Krpan FOTO: Damir Begović

Nakon što je potpredsjednica Gradskog vijeća Grada Vinkovaca Mirta Arlović (Hrvatski suverenisti) u svom izlaganju na današnjoj sjednici spomenula političku trgovinu, za repliku se javio Josip Krpan (Domovinski pokret).

– Pobrkali ste neke stvari, nemojte nas trpati u isti koš s HDZ-om. A pogotovo mene trpati u kontekst političke trgovine. Imam profesorsku plaću od 1.500 eura od koje solidno živim. Osim toga, da radim i za 500 eura mjesečno, mene je nemoguće kupiti. Mene je kupio onaj koji je razapet na križu! – poručio je Krpan koji se tu nije zaustavio:

– S HDZ-om nismo u koaliciji, nego u dogovoru oko slaganja parlamentarne većine. Dakle, na nacionalnoj razini. Na lokalnoj razini smo, koliko znam, još uvijek opozicija. A znam, jer sam predsjednik vinkovačkog DP-a. I još nešto; nećemo biti ni pojedeni, ni eutanazirani od HDZ-a, kao što je rekao kolega Majstorović. Malo sam prevelik zalogaj, mogao bih nekome zapeti u grlu, a za eutanaziju im treba malo veća injekcija – poentirao je Krpan.