MLADOST I LJEPOTA SLAVONIJE Djevojke, snaše i momci, prijave su do 31. siječnja!

IZVOR: KUD Šokadija Stari Mikanovci

Pripreme za 57. manifestaciju Mladost i ljepota Slavonije – revija djevojaka, snaša i momaka u narodnim nošnjama, koju organizira KUD Šokadija Stari Mikanovci, u završnoj su fazi.

– Cilj nam je i ove godine upoznati gledatelje i javnost s ovom važnom priredbom i obvezom čuvanja i prenošenja baštine na buduće generacije – poručuje Ružica Škarica, tajnica KUD Šokadija, jednog od najuspješnijih amaterskih hrvatskih kulturno-umjetničkih društava izuzetno posvećenih očuvanju tradicijske kulture.

Priredba će biti održana 10. veljače 2024. godine (subota) s početkom u 18 sati na pozornici Doma kulture u Starim Mikanovcima.

KUD Šokadija Stari Mikanovci

– Nakon svečane priredbe, slijedi tradicionalna slavonska večera i zabava uz Najbolje hrvatske tamburašenapominje Škarica.

Važno je znati i to da se svi zainteresirani sudionici (djevojke, snaše i momci) za reviju u narodnim nošnjama do 31. siječnja mogu prijaviti za sudjelovanje na ovoj glasovitoj manifestaciji pozivom na broj 098-554-891 ili na email kud.sokadija@gmail.com.

Na isti broj telefona posjetitelji mogu rezervirati donacijske ulaznice i to po cijeni od 5 eura za priredbu, a 40 eura za svečanu večeru. Vidimo se u Starim Mikanovcima!