Mustapić: U subotu protiv Orijenta igramo kvalifikacije!

Damir Mustapić FOTO: Damir Begović

Cibalia ima samo naizgled komotnu situaciju; sedam bodova više od začelja, odnosno BSK-a i Solina, a šest od Orijenta koji sljedećeg vikenda stiže u Vinkovce. U slučaju da – ne daj vraže! – u subotu stvari krenu po zlu, evo vatre za petama… Osobito stoga što Nebeskoplavi nakon Orijenta idu na dva uzastopna gostovanja – u Bijelo Brdo pa u Sesvete.

– U subotu igramo kvalifikacije – poručio je klupski predsjednik Damir Mustapić nastojeći slikovito iskazati važnost utakmice protiv suparnika s Krimeje.

Orijent je bolje otvorio proljetni nastavak; u Bijelom Brdu je uzeo bod (2:2), s tim da je osam minuta prije „sirene” u prtljažniku autobusa imao i preostala dva. Cibalia je, podsjetimo, krahirala (k)od lidera Zrinskog Osječkog 1664.

– Oba pogotka primili smo nakon individualnih pogrešaka užeg dijela obrane koje u subotu moramo svesti na nulu. Očekuje nas stvarno izazovna utakmica, sa svakog aspekta – dodao je Mustapić.

Izvjesno je da u super važnom ogledu trener Siniša Sesar neće moći računati na Renata Kelića i Karla Išasegija. Filipa Jazvića više i ne spominjemo, no upitan je i njegov imenjak s jedinicom na leđima. Kovačević je, naime, nakon vratarskog treninga prijavio ozljedu i iznad njegova subotnjeg nastupa lebdi, kako doznajemo, veliki upitnik.