Sesar uoči Dugopolja: Prošli put tamo se nismo baš proslavili…

FOTO: Karlo Pavelić

Kapitalnom pobjedom u šokantnoj utakmici protiv Solina, u kojoj su 0:2 okrenuli u 4:2, nogometaši Cibalije napravili su golem (tro)korak u borbi za ostanak. No, matematički su još daleko od mira i sigurnosti, stoga će ove subote u Dugopolju istrčati s nakanom da pozitivnim rezultatom s leđa skinu preostali teret koji ih vuče prema dnu.

– Prošli put se tamo nismo baš proslavili, vjerujem da ćemo sad biti mnogo konkurentniji – naglasio je šef struke Siniša Sesar koji je udarnih 11 primoran koncipirati bez, abecednim redom: Agića, Buića, Jazvića, Jergovića, Kukrike i Verhasa.

Sukladno najavama od 1. minute trebali bi (za)igrati (u sustavu 4-2-3-1): KovačevićLišnić, Kelić, Rubić, MarkanovićBosak, KuzminskiMiljanić, Marković, Išasegi Lozić.

– I nama i njima tri boda u ovoj utakmici vjerojatno znače definitivan spas od dodatnih kvalifikacija – dodao je Sesar u najavi utakmice 30. kola SuperSport Prve nogometne lige koje je otvoreno današnjom uvjerljivom gostujućom 4:0 pobjedom Šibenika protiv Sesveta

IZVOR: HNS