Uskrsnice i poklon paketi za Vukovarce u potrebi

Povodom nadolazećeg blagdana Uskrsa, Grad Vukovar je, kao i prethodnih godina, osigurao uskrsnice za korisnike prava na naknadu za troškove stanovanja sa socijalnim statusom i poklon pakete za korisnike Pučke kuhinje. Na tu temu održana je konferencija za medije, a gradonačelnik Ivan Penava pojasnio je kako će ove godine jednokratna novčana naknada (uskrsnica) iznositi 35 eura za ukupno 250 korisnika.

– Osim uskrsnica, osigurali smo i 80 prigodnih poklon paketa za korisnike Pučke kuhinje u Vukovaru pojedinačne vrijednosti 30 eura. S ovom mjerom, kao i s mjerom Grad koji brine, želimo osigurati svim našim građanima dostojanstvene uskršnje blagdane i trpezu s nadom i vjerom da će ih provesti u lijepom i toplom ambijentu – rekao je Penava.

Zamjenik gradonačelnika Filip Sušac pridodao je važne tehničke informacije:

– Isplata uskrsnica odvijat će se u poslovnici FINA-e u razdoblju od 25. ožujka do 30. travnja 2024. godine, a podjela poklon paketa bit će u prostorijama Pučke kuhinje i to na na dvije lokacije; u prostoru Gradskog društva Crvenog križa Vukovar te Tržnom centru u Borovu naselju od 25. do 29. ožujka 2024. godine.