VALENTINOVO U VUKOVARU Svečani ručak i tamburice za bračne parove s 50+ godina staža!

Grad Vukovar već tradicionalno, trinaestu godinu zaredom, obilježava Valentinovo za bračne parove s područja grada Vukovara koji imaju 50 i više godina braka. Kako bi ova tradicija bila nastavljena, iGrad Vukovar povodom praznika ljubavi organizira svečani ručak i druženje bračnih parova s 50 i više godina braka, a koji imaju prebivalište na području grada Vukovara.

Svečani ručak i prigodna zabava uz Tamburaški sastav Begeš“ bit će upriličeni dan uoči Valentinova, 13. veljače 2024. godine, u vukovarskom hotelu “Lav“ (Josipa Jurja Strossmayera 17), s početkom u 13 sati.

Iz vukovarske gradske uprave stoga pozivaju sve zainteresirane bračne parove s 50 i više godina braka da svoju prijavu podnesu u Gradsku upravu Grada Vukovara, u Upravni odjel za društvene djelatnosti.

Uz prijavu je potrebno priložiti presliku vjenčanog lista i preslike osobnih iskaznica supružnika.

Obrazac prijave može se preuzeti na porti Gradske uprave Grada Vukovara, Dr. Franje Tuđmana 1, radnim danom od 7 do 15 sati, ali i OVDJE.

Prijave se podnose osobnim dolaskom i to u razdoblju od 22. siječnja do 5. veljače 2024. u 12 sati. Za eventualna dodatna pitanja i pojašnjenja na raspolaganju je broj telefona: 032-456-503.