Veterani Dilja nikad bliže prolasku skupine na dvoranskom PH

Nikad bliže prolasku skupine na Dvoranskog nogometnom prvenstvu Hrvatske za veterane HNS-a nisu bili veterani NK Dilj Vinkovci kao na ovogodišnjoj smotri kojoj je domaćin Makarska.

U svom trećem nastupu na PH igrali su Crjepari u „skupini smrti” u kojoj su im žestoku konkurenciju pravili Moslavina iz Kutine (branitelj naslova prvaka) i Jadran iz Poreča. U prvoj utakmici Dilj je remizirao s Moslavinom 2:2 (strijelci Kelava i Jerkić). Budući da je kutinska momčad dobila i Porečane (1:0), vinkovačkim haklerima za prolazak u sljedeću rundu bio je dostatan i bod. Međutim…

– Izgubili smo 2:1 (strijelac Šavanjika, op. a.) uz napomenu da su Porečani, inače peterostruki prvaci Hrvatske, najbezobraznija ekipa na turniru, ali i jedan od favorita. Utakmica je prekidana u tri-četiri navrata zbog povišenih tenzija, njihova klupa dobila je crvene kartone, u drugom poluvremenu smo ih razbili na parketu, ali nismo uspjeli doći do željenog boda. Šteta, bili smo baš blizu – izvijestio je Zvonimir Vrselja, voditelj Diljevih veterana.

Veterani Dilja u Makarskoj su, pod trenerskom palicom Marija Lučića, nastupili u sljedećem sastavu: Ante Dogan, Tomislav Kelava, Hrvoje Šavanjika, Mladen Jerkić, Dejan Mičić, Davor Pezić, Dragan Ivančić, Danijel Kuzmanović, Željko Novoselac i Tihomir Kostić.