Vinkovačke odbojkaške rekreativke brončane u Slavonskom Brodu

IZVOR: ŽSRU Ante Porta Vinkovci

Ekipa Ženske sportsko-rekreacijske udruge Ante Portas sudjelovala je na odbojkaškom turniru “Odbojka u srcu”, već tradicionalnom natjecanju održanom u Slavonskom Brodu koje je u svom sedmom izdanju okupilo deset sastava, a imalo je i međunarodni predznak.

Sudjelovale su ove ekipe: Srcem za odbojku Tuzla, Sport u srcu Odžak, SRU Papuk Velika, Legice Osijek, Nova Gradiška, Cvjetići Osijek, Kraljice šoka Požega, SRU Živim sport Slavonski Brod s dvije ekipe te već spomenuti Ante Portas Vinkovci.

U razigravanju po skupinama vinkovačke rekreativke su s po 2:0 pobijedile Živim sport Slavonski Brod 2, Novu Gradišku i Kraljice šoka, no od osječkih Legica izgubile su 0:2 što im je u razigravanju za plasman donijelo ogled za 3. mjesto protiv ekipe Živim sport Slavonski Brod 1 od koje su bile bolje 2:1.

S broncom iz Slavonskog Broda vratile su se: Andreja Teklić, Ivana Dogan, Veronika Malović, Nina Čović, Iva Majačić, Branka Lasić, Josipa Merdžan, Dinka Fabijan i Larisa Aničić. Čestitamo!

Sve one zahvalne su Božici Sebastijan koja je napravila prigodni transparent, uz pripadajuću napomenu: “Ne mogu Vas pustiti gole u Slavonski Brod“, ali i domaćinu na besprijekornoj organizaciji turnira, a napose – naglašavaju iz ŽSRU Ante Portas – predsjednici SRU Živim sport Slavonski Brod Ireni Čugura Ćerić na uslugama prijevoza po Slavonskom Brodu.