ORION Filip Majko u Beogradu doplivao do bronce i četiri norme za PH!

Filip Majko IZVOR: PK Orion Vinkovci

Samo pet dana nakon kadetskog prvenstva i sjajnih trka u 25-metarskom bazenu Filip Majko i Una Videković, članovi vinkovačkog Oriona, sjajnu formu iskazali su i u olimpijskom bazenu u Beogradu, gdje su nastupili na 32. Međunarodnom mitingu ”Ante Lambaša” koji je okupio 533 natjecatelja iz 47 klubova iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije, Slovenije, Italije, Švedske i Hrvatske, čiji je Orion bio jedini predstavnik.

Oboje su se plasirali u finale; Filip u utrci 200 metara leptir u kojoj je doplivao do bronce, a Una u upola kraćoj utrci iste discipline u kojoj je osvojila 4. mjesto. Uz spomenuti dvojac finalista boje Orion su, ne štedeći se, predstavljali još: Matej Majko, Emanuel Petrović, Ivan Dino Tomić, Hana Zdep i Martina Rajković.

IZVOR: PK Orion Vinkovci

Osim osvojene bronce, Filip je isplivao norme za ljetno državno prvenstvo u disciplinama 100 leptir, 50 slobodno, 200 mješovito i 50 leptir, dok je Una osigurala nastup na državnoj smotri u disciplinama 50 leđno, 100 slobodno, 50 leptir, 100 leđno i 50 slobodno.