Vinkovčanki Suzani Bota Pohvala za sliku poroda!

FOTO: Suzana Bota

Fotoklub Rijeka povodom Međunarodnog dana žena u Galeriji Principij upriličio je izložbu fotografija na kojoj su pravo sudjelovanja imale samo pripadnice nježnijeg spola. Jedna od njih je i Vinkovčanka Suzana Bota koja se na dotičnoj izložbi predstavila fotografijom Rođendan, a koja predstavlja tek rođenu bebu u vinkovačkom rodilištu.

Selektorica izložbe Marija Lazanja Dušević vinkovačkoj je autorici za spomenutu fotografiju dodijelila Pohvalu, čime je Suzana Bota nastavila niz uspješnih prezentacija na ovom dugogodišnjem renomiranom natječaju. Inače, pohvaljena fotografija je dio Suzanine izložbe u nastajanju u kojoj se autorica bavi istovjetnom tematikom – dakle porodima!

Suzana Bota

Uzgred, Suzana Bota iza sebe je ostavila izuzetno uspješan vikend; na aktualnoj izložbi „One su tu”, koja je u organizaciji vinkovačke Udruge Skica postavljena u alternativnom vinkovačkom prostoru na adresi Duga ulica 18a, predstavila se – kao jedina Vinkovčanka među 46 izlagačica – nizom fotografija pod nazivom „Sveta voda”, a iz njenog već izlaganog ciklusa „Svatovski motivi”.