VUKOVAR 1991 Brojne kadrovske promjene, Novoselac više nije član stožera

Marko Novoselac (lijevo) FOTO: Damir Begović

Vukovar 1991 je započeo s pripremama za novu sezonu. Uz podosta promjena u igračkom, ali i stručnom kadru. Krenimo od stožera u kojem više nema Vinkovčanina Marka Novoselca koji je nakon odlaska trenera Ivana Božića, čiji je NOvoselac bio asistent, priveo prošlu sezonu kraju. Novi šef struke Branko Karačić oformio je vlastiti stožer u kojem je kao trener vratara ostao Marijan Antolović.

U stožeru je ostao i Josip Barišić, koji će biti Karačićev asistent. Iskusnom treneru asistirat će i Martin Majdenić, on je novitet u klubu iz Borova naselja. Vukovar 1991 ima i novog kondicijskog trenera, to je Stipo Dajaković.

U rubrici ”Odlasci” nalaze se sljedeća prezimena: Knöll, Baltić, Rugašević, Radošević, Aleksić, Wehrmann, Mustedanagić, Baković, Berete, Kimura, Kolarić, Čabrajić, Zaruba i Spahić.

Jordi Wehrmann FOTO: Marko Džavić

Novi igrači su: Simmons (Grimsby Town), Vuko (Kickers Offenbach), Perković (Osijek) i Horvat (Zrinski Jurjevac), a novi/stari igrač je Pavičić, povratnik iz Šibenika.

– Sljedećih dana bit će još dolazaka, neki pregovori su blizu finalizacije. Ono što je sigurno jest da nećemo gomilati igrački kadar, trener Karačić izjasnio je da su mu za sezonu potrebna 25-orica, odnosno 22 igrača i tri vratara – naglasio je sportski direktor Vukovara 1991 Dražen Pernar.