ZAKOPANA PRVA LOPATA Najkasnije 1. svibnja Novi Mikanovci dobivaju teren s umjetnom travom!

Damir Sušac predsjednik je NK Sloga od 1995. godine FOTO: Damir Begović

Malo je takvih nogometnih zanesenjaka kakav je Damir Sušac, dugogodišnji predsjednik NK Sloga iz Novih Mikanovaca. Osim što već dugi niz godina (od 1995. godine u kontinuitetu!) poput lokomotive vuče novomikanovački nogometni pokret, Sušac je inicirao izgradnju malonogometnog igrališta s umjetnom travom. Prva lopata zakopana je danas!

– Možemo reći da je projekt zaživio, radovi su započeli nakon pripreme samog projekta koja je trajala skoro dvije godine. I u kojoj je našem klubu veliku i konkretnu potporu pružio općinski načelnik Mario Milinković kojemu zahvaljujem za sve dobro što godinama čini za naš klub i selo – izdiktirao je Sušac u naš diktafon.

Teren dimenzija 46×25 metara bit će smješten neposredno uz Slogin nogometni teren. Na prostoru Općine Stari Mikanovci uskoro će postojati dva malonogometna terena s umjetnom travom, jer jedan je već izgrađen u Starim Mikanovcima.

FOTO: Damir Begović

– Svečano otvorenje našeg terena bit će najkasnije 1. svibnja, a nadamo se i ranije. Uz teren s rasvjetom, na kojem će se održavati klupski treninzi, ali i malonogometni turniri te rekreativni termini, već je izgrađena i komforna sjenica za 50-ak osoba. Ovakav kompleks, nadam se da neću ispasti neskroman, nemaju ni mnogi gradovi diljem Hrvatske. Imamo na što biti ponosni – zaključuje Sušac.