Bedemov junak zove se Franko, a preziva Čučković!

Junak Ivankova zove se Franko, a preziva Čučković! Nakon što je osnovni dio finala Kupa Županijskog nogometnog saveza vukovarsko-srijemskog između Bedema i borovske Sloge završio s iznenađujućih 0:0, vratar Plavih u raspucavanju je spriječio – senzaciju! Obranio je udarce s ”kreča” Ajdukoviću, Bokanu i Pavloviću, Bedemu priskrbio trofej, a sebi epitet igrača utakmice.

– Znate šta, golman je tu da nešto i obrani – (pre)skromno nas je dočekao Čučković nakon što smo mu ponudili eter za prve dojmove nakon neočekivano dramatičnog finala.

– Utakmica je bila al pari, mi smo bili bolji u polju, ali gosti su se organizirano branili. I opasno prijetili iz kontranapada. Bili su stvarno nezgodan protivnik, zaslužuju čestitke.

Bedem neuvjerljiv, a suparnik lagan, ali samo na papiru. Je li bilo ”lako ćemo”?

– Ne, nismo ih podcijenili. Morate znati da nam je danas nedostajalo pet važnih igrača. Nemamo preširoku klupu, kadrovski smo se gotovo raspali, ali oni koji su ostali dali su svoj maksimum. Na kraju krajeva, osvojili smo trofej, to je jedino što će ostati upisano u povijest. Svaka čast dečkima, stručnom stožeru, klupskom čelništvu i navijačima, ovo je kruna teške, ali uspješne sezone.

I on je primao zaslužene čestitke, obraniti tri penala malo je sportsko herojstvo!

– Hvala, hvala… Inače, nisam specijalist za jedanaesterce, mislim da dosad nisam obranio više od dva i to još u kadetima. Evo, danas me išlo, super sam ih ”čitao” i naravno da sam sretan zbog toga. Ma, što sretan, presretan! Idemo sada ovo proslaviti…