Diana Pavlović i Matko Čolaković najsportaši Vinkovaca u 2023. godini!

IZVOR: Grad Vinkovci

U Gradskoj knjižnici i čitaonici Vinkovci upriličena je danas svečana dodjela nagrada i priznanja najboljim vinkovačkim sportašima, sportašicama i sportskim kolektivima u 2023. godini.

Vinkovački gradonačelnik Ivan Bosančić i Diana Pavlović IZVOR: Grad Vinkovci

Laskavi epitet namijenjen najboljoj sportašici pripao je judašici Diani Pavlović (JK Vinkovci), a onaj za najboljeg sportaša zasluženo je otišao na adresu Matka Čolakovića (Streljačko društvo Vinkovci), dočim je u ovoj kategoriji posebno priznanje dobio Stjepan Neubauer (Ju-jitsu klub Vinkovačke rode).

Matko Čolaković i vinkovački gradonačelnik Ivan Bosančić IZVOR: Grad Vinkovci

Nadalje, najboljom vinkovačkom perspektivnom sportašicom u prošloj godini proglašena je Iva Iličić (Biciklistički klub Sokol Vinkovci), a najboljim perspektivnim sportašem Domagoj Begonja (Ju-jitsu Vinkovačke rode). Posebna priznanja u ovoj kategoriji pripala su Petri Očevčić (Ju-jitsu klub Vinkovačke rode) i Stivu Tomiću (Judo klub Vinkovci).

Ivana Purkić, članica Paraatletskog kluba Vinkovci, najbolja je sportašica s invaliditetom, dok je Filip Lalić, član Plivačkog kluba Barutana, dobitnik posebnog priznanja u ovoj kategoriji.

I u konačnici, Ženski odbojkaški klub Vinkovci najbolji je ženski sportski kolektiv u gradu na Bosutu, a Rukometni klub Bjelin-Spačva najbolja je vinkovačka momčad u prošloj godini. Čestitke svima!