GROM IZ VEDRA NEBA Zoran Tomić nakon dva osvojena Kupa napustio klupu Bedema!

Zoran Tomić FOTO: Damir Begović

Iz Ivankova stiže vijest da je Bedem ostao bez trenera! Naime, Zoran Tomić nije od volje nastaviti dobro odrađeni posao na Gracu ove sezone; 6. mjesto na ljestvici Treće HNL Istok uz osvojeni Kup NS Vinkovci, ali i Kup Županijskog nogometnog saveza vukovarsko-srijemskog!

– U nogometnom životu najčešći su rastanci u kojima trener mora otići zbog loših rezultata, poremećenih odnosa, atmosfere, itd. Rijetki su slučajevi da treneri dobiju priliku otići kao pobjednici. Meni su to to omogućili igrači Bedema svojom požrtvovnošću, ali i klupsko čelništvo predvođeno predsjednikom Stričevićem i sportskim direktorom Raić-Sudarom. Imao sam sjajne uvjete za rad i potpunu slobodu. Hvala im na tome. Veliko HVALA i Skansiju, Bogdanu i Tonki – čuli smo od Tomića koji je nogometno Ivankovo iznenadio ovim potezom.

– Nadam se da su igrači Bedema od mene naučili nešto što bi im moglo koristiti u budućnosti. S moje strane sve što je rečeno i učinjeno bilo je dobronamjerno i iz srca. Miješaju mi se osjećaji ponosa na ostvareno, ali i tuge što ih neću povesti u ljetne pripreme i novu sezonu. Ali, sa zanimanjem ću ih pratiti i dalje, ostajem Bedemaš! Toliko od mene za ovaj put, hvala – zaključuje Tomić.