Jarminački izviđači optužuju VSC za nepravdu u nagradnoj igri: Nismo lakomi za 200 eura, ali…

FOTO: Damir Begović

Redakciji portala Budica.info u ime Udruge katoličkih izviđača Jarmina javio se Filip Pasarić, član Izvršnog odbora spomenute udruge. Naime…

Sudjelovali smo u nagradnoj igri koju je na Facebooku organizirao Vinkovci Shopping Capitol (VSC), a u čijim je pravilima navedeno da će komentar s najviše lajkova osvojiti nagradu. Kako bismo eliminirali svaku dvojbu i razjasnili računaju li se lajkovi na samo jedan komentar ili lajkovi na sve komentare u kojima je označena određena udruga, poslali smo poruku VSC-u.

Iz VSC-a je, kaže Pasarić, stigao odgovor…

Prošloga ponedjeljka odgovorili su nam da se u obzir uzima samo jedan komentar, odnosno udruga, koji ima najviše lajkova, no danas, posljednjeg dana natječaja, bez obrazloženja su promijenili pravila nagradne igre, pa se u obzir uzimaju svi lajkovi na svim komentarima u kojima se spominje određena udruga čime su dopustili da ista osoba može više puta glasati za istu udrugu. Da smo to znali, mi bismo također višestruko glasali za sve komentare u kojima se spominje Udruga katoličkih izviđača Jarmina. Nije pošteno.

Sugovornik u zaključku:

– U svakom slučaju nam je drago što će nagrada otići Udruzi žena “Žena”, čije djelovanje pozdravljamo. Također želim naglasiti da nismo lakomi za tih 200 eura, ali osjećamo potrebu reagirati na nepravdu. Na isti način bismo reagirali i da se radi o nagradi vrijednosti od 1 eura – navodi Pasarić uz naglasak na to da je Udruga katoličkih izviđača Jarmina, koja okuplja 50-ero djece i mladih, imala 536 lajkova, a spomenuta udruga iz Andrijaševaca 495.

Na navedenu temu kontaktirali smo i VSC čiji ćemo odgovor na naš upit objaviti čim i ako ga dobijemo.