Kajkić: Bosančić i ministar koji je zalutao u Vinkovce koriste djecu za političku promociju!

Goran Kajkić FOTO: db

Vinkovačkog gradskog vijećnika Gorana Kajkića zasmetao je današnji posjet ministra rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike Marina Piletića i vinkovačkog gradonačelnika Ivana Bosančića dječjem vrtiću Stribor.

– Bosančić i ministar koji je danas zalutao u Vinkovce ciljano koriste vinkovačku djecu za političku promociju. Povod toga svega je bio obilježavanje dana spomenute ustanove. Naglašavam da prošle godine nijedan ministar, niti niži HDZ-ov činovnik, nije došao u posjet Vinkovcima na obilježavanje tog dana ustanove.

Kajkić (se) pita:

– Gdje su ministri bili prijašnjih godina na održavanju dana ustanove? Zar to nije dan kad bi odgajateljice trebale slaviti s djecom i za njih osigurati zabavan program, a ne da se djecu priprema da oni pjevaju političarima uz doček i priredbu, kao nekad zločincu Titu, a danas gradonačelniku i ministru koji su članovi pravomoćno osuđene kriminalne stranke zvane HDZ.

IZVOR: Grad Vinkovci

Nadalje…

– Bosančić je za tu prigodu sebi i njemu naručio je catering, da imaju što i prigristi dok su u kampanji. Kad već koriste djecu vinkovačkih obitelji za svoju političku promociju, onda da nešto i prigrizu na račun građana Vinkovaca.

Kajkić u zaključku napominje:

– Reagiram prvenstveno kao roditelj djece, a tek onda kao gradski vijećnik. Reagiram u svoje ime i ime onih roditelja koji su me kontaktirali te izrazili nezadovoljstvo, ali se ne žele javno izložiti. Ne žele se izložiti iz razloga jer je opće poznato da Bosančić prijeti svima onima koji mu ne ide niz dlaku ili čak pokušavaju izraziti svoj stav koji njemu ne ide u prilog. Ovo nije prvi put da Bosančić koristi vrtićku djecu za vlastitu promociju te objavljivanje fotografija s djecom na svojoj privatnoj Facebook stranici. Stoga, pozivam ljude da se 17. travnja odazovu na Dan oslobođenja od ovakvih likova i parazita proračuna koji nakon toga više neće moći koristiti javne resurse, a i našu djecu, za političku promociju.