Milanović o Ustavnom sudu: Seljačine su i nepismeni! Mogu mi stavili soli na rep…

IZVOR: Facebook/Zoran Milanović

Nakon što je Ustavni sud zaključio da predsjednik RH dok obavlja tu dužnost ne smije biti kandidat na predstojećim parlamentarnim izborima, oglasio se i glavni protagonist Zoran Milanović:

– Donijeli su odluku kojom prijete jednoj stranci koja se nikada nije ogriješila. Seljačine su i nepismeni. Što je tu napisano? Prijete stranci da će je uništiti, prijeti se meni. Ne znam čime, mogu mi staviti soli na rep.

I još…

– Oni su nepismeni gangsteri, s takvim ljudima se ne može raditi. Mandat ne mogu dati sam sebi, ali postat ću premijer na legalan način. Zašto mi ne pada na pamet da dam ostavku? Jer bih time predao vlast Jandrokoviću. Za njega ne mislim da je gangster, ali to predajem HDZ-u.

I još…

– S tom gangsterskom družinom ćemo se obračunati nakon izbora. Ta kriminalna organizacija HDZ, suđena i osuđena, mora konačno ‘ić va more‘. Bacit ćemo ih tamo. Nema batinanja, nema pucnjave. Pozivam sve Hrvate da se ujedinimo protiv HDZ-a. Mogu glasati za SDP, Možemo!, Most, Domovinski pokret. Sve je dobro. Ovo je borba za hrvatsku slobodu!

I još malo za kraj…

– Moja sudbina je nebitna. Ja imam velike pobjede i tijesne poraze. Ovo je vrsta za dobivanje rata ljudske volje. Mi govorimo o autonomiji sveučilišta, a u prvom redu u Lisinskom na “balu vampiru” sjedi rektor osječkog sveučilišta. Tamo te seljačine idu autobusom “firme Krstić”, idu iz Splita i kupuju doktorate.