POTPUNA MOBILIZACIJA Kelić od 1. minute, Jazvić na klupi!

Renato Kelić

Potpuna mobilizacija u Cibalijinim redovima uoči ogleda protiv Dugopolja! Zdravstvena služba radila je prekovremeno kako bi osposobila iskusnog stopera Renata Kelića koji se zimus s Tajlanda vratio kući, no ozljeda ga je spriječila u tome da pomogne momčadi u uvodna četiri proljetna kola. Trener Siniša Sesar najavio je kako Kelić ovoga petka kreće od prve minute!

I to nije sve; Filip Jazvić također će biti među kandidatima za sastav. Međutim, njegovo stanje nije još optimalno, a kamoli besprijekorno. Izvan terena je zbog ozljede koljena već godinu i pol dana, no danas bi mogao u vatru krenu li stvari po zlu.

Filip Jazvić (s loptom) FOTO: Damir Begović

– Pred nama je vrlo važna utakmica protiv neugodnog protivnika, ali nemamo mnogo izbora – naglašava trener Sesar koji će od 1. minute na teren poslati ovu jedanaestoricu (4-2-3-1): Kovačević – Buić, Kelić, Crnčec, Rubić – Bosak, Kuzminski – Išasegi, Bajić, Verhas – Miljanić.

Situacija u nebeskoplavim redovima nije dramatična, no u slučaju neuspjeha sasvim sigurno bi se znatno zakomplicirala. Utakmica 22. kola SuperSport Prve nogometne lige Cibalia – Dugopolje bit će odigrana ovoga petka, 15. ožujka, na stadionu pokraj Bosuta s početkom u 14.50 sati uz izravni televizijski prijenos na MAXSportu 1.