CROTASTE Slavonske delicije za zagrebačka nepca

IZVOR: VSŽ

Ispred Kuće hrvatske hrane Crotaste, promotivno-prodajnog centra u središtu Zagreba u kojemu se mogu pronaći domaći prehrambeni proizvodi OPG-ova i malih proizvođača iz svih dijelova Lijepe naše, predstavnici šest klastera i OPG-ova s područja Vukovarsko-srijemske županije predstavili su svoje proizvode, pri čemu im je podršku pružio i vukovarsko-srijemski župan Damir Dekanić.

IZVOR: VSŽ

Zagrepčani i drugi posjetitelji metropole imali su tako priliku kušati ono najbolje što Slavonija nudi; od suhomesnatih i mliječnih proizvoda, jaja iz slobodnog uzgoja, meda, pekmeza, kruha sa svinjskom masti i paprikom, orašastih plodova, vina, rakije i još mnogo toga.

IZVOR: VSŽ

Osim degustacije predstavnici županijskog Agroklastera za sve zainteresirane pripremili su i brojne promidžbene materijale u kojima je predstavljeno čime se bave i što nude proizvođači iz Vukovarsko-srijemske županije.

IZVOR: VSŽ

Ova trgovina, koja za glavni cilj ima promociju i plasman hrvatskih poljoprivredno-prehrambenih proizvoda, mjesto je domaćih proizvoda s područja cijele Republike Hrvatske pa tako na policama možete pronaći ono najbolje što nude i čime se ponose Slavonija, središnja Hrvatska, Istra i Dalmacija.

IZVOR: VSŽ

Crotaste trgovina nalazi se u samom središtu Zagreba, u ulici Augusta Cesarca 5, a za sve ljubitelje domaćih proizvoda otvorena je od ponedjeljka do petka od 9 do 20 sati te subotom od 9 do 14 sati.

Dođite, kušajte i kupite domaće proizvode jer #domaćejenaše!