VINKOVCI Zbog utrke Orion u subotu popodne posebna regulacija prometa

U subotu, 16. ožujka, u Vinkovcima će biti održana 5-kilometarska atletska utrka vinkovačkim ulicama službenog naziva Orion zbog čega će privremeno biti zatvorene pojedine prometnice. Start utrke je u 16 sati na pješačkoj zoni u središtu grada, a predviđeni završetak je oko 16.40 sati, a prometnice će biti zatvorene u kratkom razdoblju prolaska natjecatelja.

Trasa utrke ide od pješačke zone do Ulice kralja Zvonimira, zatim Ulicom Ljudevita Gaja, pa Lapovačkom do kružnog toka preko kojeg se ulazi u Ulicu Andrije Kačića Miošića sve do Grobljanske. Potom slijedi ruta šetnicom uz jezera Banja nakon koje slijedi ulazak u Ulicu Dirov brijeg kojom se trči do Ulice Josipa Kozarca pa preko pješačkog mosta preko Bosuta do Ulice Dragurina Žanića – Karle kojom se trči sve do Ulice Hansa Dietricha Genschera do „T” križanja s Dugom pa prema pješačkoj zoni na Trgu bana Josipa Šokčevića na kojoj se nalazi (i) cilj.


Iz organizacijski redova vozače mole za strpljenje, a (su)građane za podršku natjecateljima, volonterima i prometnoj policiji koja će regulirati promet tijekom utrke.