57. ŠOKAČKO SIJELO U Županji otvoren Sajam Zlatne niti, bogat program za vikend

Županja diše punim plućima, 57. Šokačko sijelo u punom je jeku! U okviru ove tradicionalne manifestacije otvoren je 13. Sajam Zlatne niti koji je u ovogodišnjem izdanju okupio 80-ak izlagača iz Hrvatske i inozemstva.

– Posrijedi je rekordan broj izlagača. Sajam Zlatne niti pustio je korijenje i posao prepoznatljivost i neizostavni dio najznačajnije manifestacije ovoga kraja. Ta spoznaja čini nas sretnima i ponosnima – naglasio je direktor Turističke zajednice grada Županje Kruno Šarić koji je tim riječima pozdravio okupljene.

Učinili su to i direktorica Turističke zajednice Vukovarsko-srijemske županije Majda Jakša te županjski gradonačelnik Damir Juzbašić. Sinoć je u dvorani Mladost održana i prva folklorna večer, a potom i koncert Džentlmena. Bilo je veselja, a bit će tako i u vikendu koji je pred nama…

Sadržajan program završnice 57. Šokačkog sijela koji završava nedjeljnom pokladnom povorkom županjskim ulicama dostupan je ispod teksta, nakon galerije fotografija s otvorenja 13. Sajma Zlatne niti.