BEZ PARDONA Krstanović: Stariji igrači odigrali su kao pi*ke!

Utučeni trener BSK-a Denis Krstanović FOTO: Damir Begović

Teško je pao ovosubotnji remi protiv Cibalije treneru BSK-a Denisu Krstanoviću. Njegovi su sat vremena kontrolirali zbivanja na terenu, ali i semaforu. Vodili su 2:0, kreirali još nekoliko šansi koje samo zahvaljujući fantastičnom Cibalijinom vrataru Kovačeviću nisu pretočene u još poneki pogodak…

FOTO: Damir Begović

– Čestitam ekipi Cibalije na osvojenom bodu. Previše smo toga danas propustili, a unatoč tome imali smo vodstvo 2:0. Ne znam što bih rekao, pokraj toliko iskustva u ekipi… Ma, bit ću direktan: stariji igrači odigrali su utakmicu kao pi*ke! To sam im upravo i rekao u svlačionici, nemam što skrivati. U presudnim trenucima nije se podviknulo, zagalamilo… – utučeno je zborio Krstanović nakon utakmice.

Njegova momčad tako je i nakon 20 odigranih kola ostala na samo jednoj jedinoj pobjedi, onoj vinkovačkoj koja datira od 7. listopada prošle godine. Unatoč raritetno skromnom učinku momčad iz Bijelog Brda još uvijek je „živa”, trenutno čak i izvan zone ispadanja!

FOTO: Damir Begović

Naime, BSK ima bod više od Orijenta, a dva više od Solina. Doduše i po odigranu utakmicu više u odnosu na izravne konkurente u borbi za ostanak koji će svoju obvezu iz 20. kola odraditi ove nedjelje: Orijent na svojoj Krimeji protiv Sesveta (12.50 sati), a Solin u Hrvacama kontra Dubrave (15).