SALAŠ ZA PSE MARINCI „Naše imanje, za ljubimce uživanje!”

IZVOR: “Salaš za pse” Marinci

U našem Srijemu svakakvih je čuda. Jedno takvo pojavilo se prošloga kolovoza na imanju obitelji Janović iz Marinaca. Oni su svoje dvorište pretvorili u prostor za privremeni smještaj pasa. Njihov „Salaš za pse” vlasnicima najboljeg čovjekova prijatelja osigurava sigurnu, pouzdanu i nadasve kvalitetnu uslugu privremenog smještaja njihova ljubimca.

Usluge koje trenutno nude su vrtić, dnevno i višednevno čuvanje, treninzi, najam prostora s poligonom za igranje, ali spremni su se prilagoditi i Vašim potrebama. Cijeli projekt iniciran je zaslugom njihova graničarskog škotskog ovčara (poznatiji kao border collie) Akija, ujedno i domaćina te istinskog simbola „Salaša za pse”.

Aki je prvi kojega će svi koji dolaze (pa i prolaze) kroz Marince vidjeti kod i ispred „Salaša za pse” na kojem je zaživio domaći seoski ugođaj prilagođen potrebama Vaših ljubimaca. Njihov moto Naše imanje, za ljubimce UŽIVANJEpotpuno je opravdan, jer svaki njihov dlakavi gost može računati na bezbrižno uživanje u boravku u marinačkom smještaju.

Unutarnje smještajne jedinice izuzetno su velike, udobne i osigurane s nadzornim sistemima koji pružaju lagodan ugođaj za pse svih veličina i pasmina, a prostrano seosko imanje koje je ljeti u hladovini ogromnih velikih stabala oraha nudi više odvojenih velikih prostora za igru i istrčavanje s raznim spravama postavljenima na poligonu za vježbanje.

Vlasnici „Salaša za pse” u stalnom su kontaktu s nekoliko ozbiljnijih veterinarskih stanica i ambulanti za male životinje u županiji s kojima prema potrebi i surađuju. Ništa nije prepušteno slučaju, a to se može vidjeti već prilikom samih rezervacija na njihovoj web stranici te odnosu prema svakom klijentu koji ih nazove.

Smještajni kapacitet marinačkog „Salaša za pse” jedan je od najvećih na istoku Hrvatske, a kvaliteta usluga razvidna je iz izuzetno pozitivnih recenzija i visokih ocjena dosadašnjih korisnika. Stoga zavirite malo u njihov svijet na sljedećim fotografijama ili posjetite njihovu službenu stranicu pa ako imate potrebe za uslugom… Ne oklijevajte!