Oslobodite si petak, Nogometni kviz je u Cerni!

FOTO: Ivan Grigić – Šinko

PIŠE: Ivan Grigić – Šinko

Nakon izuzetno zanimljive subote u Oriovcu, gdje je čak 28 Ceranaca ostvarilo normu u disciplini „Bacanje boca u teren“ i tako se kvalificiralo na Olimpijadu starih sportova u Brođancima, ovaj vikend nastavljamo sa sportskim uzbuđenjima. 

U kultnom ceranskom kafiću Jet–set ovoga petka s početkom u 20 h održava se, jubilarni – drugi po redu – Nogometni kviz! 

Prvi je upriličen početkom godine i premašio je sva očekivanja; 14 ekipa, fantastična atmosfera, zanimljiva pitanja, živopisna imena (Galatasnajper“, „Depresivo la Corunha“, „Saša, Tin i Kedžo…i Šestić“…), roštilj, cuga i pokoja pljuga!

FOTO: Ivan Grigić – Šinko

U petak očekujemo još veći spektakl, titulu brani domaća momčad Zona Cesarini, igrajući  u „rombu“ Stepić-Cindrić-Martić-Rohaček, a toliko puta se pokazalo da je puno teže obraniti, nego osvojiti. 

Nagrade su osigurane za prve tri ekipe i za predzadnju (!?), a sve detalje možete pronaći na Facebook stranici Jet Set Cerna. 

Dakle, jedini izgovor za nedolazak je ako trenutno boravite u Istražnom zatvoru u Osijeku ili ako imate dogovoreni seks s drugom osobom, sve ostalo je neopravdano. 

I za kraj, provjerite kako kotirate sa znanjem odgovarajući na jedno od pitanja karakterističnih za ovakve kvizove:  

Čak tri Ceranca su igrali bitnu ulogu u 1. Hrvatskoj nogometnoj lizi. Znate li njihova prezimena? 

a) Ivančić, Santovac, Jurišić 

b) Rendulić, Marić, Šimunac 

c) Kuterovac, Cindrić, Zirdum 

d) Đurić, Dretvić, Krezo 

Na slici: na ovakve su vas majke upozoravale! FOTO: Ivan Grigić – Šinko